Toiduhügieenikoolituse läbimine on kohustuslik igale toidu käitlemisega tegeleva ettevõtte töötajale. Läbitud koolituse kehtivusaeg ei ole tähtajatu, vaid iga ettevõte kehtestab oma enesekontrolliplaanis kui tihti töötjad hügieenikoolitust kordama peavad.
Hügieenikoolituse läbimise korraldamisel on tööandjal tihtipeale väga raske leida töötajatele sobivat aega ja kohta koolituseks. Samuti ei pruugi sobivat koolitust ka kohe toimuda või on selle hind kõrge. Meie kodulehel on aga koolitusel osalemine väga lihtne – töötaja saab ise valida, millal ja kus ta koolituse läbib. Vajalik on vaid arvuti ja interneti olemasolu. Koolituse läbimiseks kulub keskmiselt 2-3 tundi.
Kellele: Kõikidele toidu käitlemisega kokku puutuvatele inimestele (kokk, abikokk, koristaja, nõudepesija, teenindaja, lasteaiakasvataja, stuujard, stuujardess jne).
Hind: 8.5 € (sisaldab km-i)Kellele: Kõikidele toidu käitlemisega kokku puutuvatele inimestele (kokk, abikokk, koristaja, nõudepesija, teenindaja, lasteaiakasvataja, stuujard, stuujardess jne).
Hind: 8.5 € (sisaldab km-i)Kellele: Kõikidele toidu käitlemisega kokku puutuvatele inimestele (kokk, abikokk, koristaja, nõudepesija, teenindaja, lasteaiakasvataja, stuujard, stuujardess jne).
Hind: 8.5 € (sisaldab km-i)